Hvilke tjenester tilbyr WEBMASTERinfo.


WEBMASTERinfo er en aktør med tung "knowledge" og erfaring i webmaster-faget, WEBMASTERinfo tilbyr GRATIS support på webmastertjenester der du kan få hjelp med alt fra prosjektering, tips triks og hjelp med programmering til design og hjelp med "how to do it" -hjelp til å bruke de mest brukte utvikler verktøy. Tjenesten er gratis for inntil en times arbeid pr. henvendelse/problem. Som en konsulentbedrift kan det lønne seg å spørre om hva WEBMASTERinfo kan tilby og gjøre for deg. En liten del av hva WEBMASTERinfo kan tilby og gjøre for deg finner du nedenfor. Nedenfor vil du finne noen av de tjenester og produkter WEBMASTERinfo leverer, samt en liten forklaring til hver kategori. WEBMASTERinfo tar på seg alt innen design og utvikling innen internett og grafisk, programmering av script for internettsider, applikasjoner, databaser og og fulle avanserte systemer rettet mot interenett. Utover det vil det så klart lønne seg å spørre om du ikke finner svaret ditt her på våre websider. Fortell hva du har for ønsker og ideer.
 • Grafisk design:

  • WEBMASTERinfo har lang erfaring med utvikling og utforming av logoer, prospekter, løpesedler, plakater, annonser, produktark og brosjyrer. Har du et konsept eller materiell som trenger et proft uttrykk på print eller trykk? Trenger du hjelp fra idé til ferdig produkt, så vil WEBMASTERinfo hjelpe deg med det. WEBMASTERinfo håndterer produksjonen din fra design og layout til ferdig trykkt produkt.
 • Webdesign:

  • WEBMASTERinfo designer merkevarer som vil bli sett på nett. Merkevarer som samler dine ansatte og kunder rundt et meningsfullt formål. WEBMASTERinfo jobber alltid med det siste innen standarder og teknologi, og har stor forståelse for hva du og ditt foretak/firma trenger. Hos WEBMASTERinfo er det alltid kunden som er i fokus. Vi kan skape en profil for deg som vi jobber ut ifra eller jobbe ut ifra din allerede ferdige utarbeidede og eksisterende profil. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.
 • Programmering og utvikling

  • WEBMASTERinfo programerer primært apps rettet mot web, men vi kan også ta på oss mindre oppdrag utover dette. I hovedsak programerer og koder og utvikler vi i språkene PHP, SQL, AJAX (Asynkron JavaScript og XML), CSS, HTML, de fleste markup language, JavaScript m.fl. koding og programmeringsspråk/utviklingsspråk.
 • Hva kan vi programere og utvikle.

  • Primært er det applikasjoner rettet mot internett WEBMASTERinfo programmerer og utvikler. I tillegg til alt vi har utviklet på forhånd, spesial tilpasser og tilrettelegger vi dette for dine ønsker og behov. Vi utvikler våre egne CMS spesielt tilpasset for dine ønsker og behov. Om du ønsker enkeltstående produkter som er del av større prosjekter kan vi også gå inn i samarbeid om dette, både som utvikler, rådførende part samt test-personell for ditt egetutviklede produkt.
 • HTML

  • HTML er i seg selv et kodespråk som ikke kan gjøre annet enn det statiske på ei webside. For å gjøre en webside dynamisk må man implementere andre språk som er i kategorien fullversige programeringsspråk. Det kan være seg CSS, JAVAscript, PHP etc. HTML har forandrendet seg i årenes løp, og gjeldende standard er versjon 5 i rekken. Med v5 så har HTML også begynt å bli noe mer dynamisk enn foregående versjoner. Derfor er det en sannhet med modifikasjoner at HTML ikke kan gjøre websider dynamiske alene.
 • CSS

  • Som HTML har CSS utviklet seg fra å været et formateringsspråk som var for å implementeres i HTML prosjekter for å lette på arbeidsoppgavene i f.eks. større websider -prosjekter. I dag ligner CSS mer på et fullverdig programmeringsspråk. CSS er primert brukt for å formatere tekst og styre f.eks. farger, bilder og andre elementer som er i ei webside , men kan som sagt i dag gjøre så mye mer, -og mer er i vente. CSS er på langt nær ferdig utviklet som språk i seg selv.
 • PHP

  • PHP (Hypertext Preprocessor) er et sterkt, dynamisk, tolket og løst typet skriptspråk hovedsakelig brukt for å utvikle dynamiske nettsider. Språket er også egnet for å kobles sammen med, og samarbeide med SQL databaser, og da først mtp. MySQL databaser. PHPs syntaks ligner C og Perl. Den vanligste implementasjonen av PHP er en fri og åpen versjon i 1995. Det er skrevet/utviklet ut i fra C og distribuert av The PHP Group via php.net og SourceForge. Språket er forholdsvis ungt, og ble lansert av Rasmus Lerdorf i 1995.
 • MySQL/SQL databaser

  • SQL (Structured Query Language) er et programeringsspråk spesielt utviklet for databaser. SQL databasen WEBMASTERinfo først og fremst arbeider med er Oracles MySQL database. WEBMASTERinfo kan også levere og jobbe ned andre SQL databaser som f.eks. Microsoft SQL Database (MS SQL).
 • AJAX

  • AJAX er ikke et eget språk. Det er en utviklingsteknikk siden den er satt sammen av XML of JAVAscript, og derav navnet AJAX. AJAX er primært utviklet for å lage interaktive nettsider.WEBMASTERinfo.no ©1999-2024
Org.nr: 926689355